Робочий процес

← На головну

Дублікати
Масові дії
Сповіщення
Робота з мобільних пристроїв

 

Дублікати

В Asteril CRM є система розпізнавання повторюваних E-mail і телефонів. Якщо система виявляє, що такий телефон вже використовується в системі, вона виділяє його червоним кольором. Якщо виявляється повторний E-mail біля нього спалахує червоний трикутник, як на малюнку:

 

Масові дії

Масові дії в системі призначені для прискорення та спрощення обробки замовлень. Для множини поставте галочки навпроти необхідних замовлень. Якщо потрібно вибрати всі замовлення на сторінці, натисніть на стрілочку в лівому верхньому кутку таблиці

 

Для того щоб виділити певний діапазон замовлень можна вибрати верхнє замовлення і потім затиснувши клавішу Shift нижній, після цього всі замовлення між цими двома також виявляться виділеними. 

Можливості:

Друк документів доступні формати PDF та Excel. Для прикладу в цьому розділі вже створено шаблон з друком параметрів замовлення для комірника. Якщо Вам потрібні інші шаблони (рахунки, акти, касові ордери, витратні накладні тощо) Ви можете створити їх самостійно в налаштуваннях системи за допомогою HTML або звернутися за допомогою в нашу технічну підтримку. Також система можна виводити будь-яку сумарну інформацію на замовлення: Аналітика з допродажу, сума оплат, звіт з продажу за кожен день місяця.

Нова Пошта
– масовий вивід на друк повноформатних експрес-накладних ТТН для Нової пошти
друк ТТН Нова Пошта Zebra
друк ТТН Нова Пошта А4
– змінити обліковий запис відправника у всіх вибраних замовленнях
– створити реєстр відправок за всіма вибраними замовленнями

Створити групу відправок Укрпошта після створення реєстру ТТН можна завантажити в будь-якому з вибраних замовлень, докладніше в розділі Укрпошта

Змінити замовлення
Зміна відповідального: за один раз система може обробити для зміни менеджера максимально 100 замовлень. Якщо вибрати всі замовлення, то система змінить менеджера для перших максимум 100 замовлень
Зміна поля, що настроюється: У цьому пункті можна масово змінювати значення випадаючого списку, який ви додали в свою систему)
Зміна статусу: для зміни статусу замовлень натискаємо на кнопку Дія та вибираємо пункт  “Зміна статусу”. У списку вибираємо новий статус для вибраних замовлень і натискаємо змінити. Після натискання знизу з’явиться таблиця зі списком вибраних замовлень та результатами зміни статусу.

Якщо замовлення успішно змінило новий статус навпроти нього буде написано УспішноЯкщо замовлення не змогло змінити свій статус через обмеження матриці статусів, навпаки такого замовлення буде рядок: Неприпустимий статус відповідно до матриці статусів 

 


Видалити замовлення – за один раз можна видалити не більше 1000 замовлень
Надіслати SMS – при масовій відправці повідомлень завжди використовується перший телефон вказаний у замовленні. У спливаючому вікні можна вибрати шаблон повідомлення, яке потрібно надіслати. При натисканні на кнопку Попередній перегляд з’явиться список замовлень, за якими будуть надіслані повідомлення та текст кожного з повідомлень.

 

Після натискання кнопки відправити протягом 5 хвилин усі повідомлення підуть на сервер SMS-оператора.

Надіслати Email дозволяє масово розсилати електронні листи Вашим клієнтам за одним із заздалегідь збережених шаблонів. При масовому надсиланні Email з модуля клієнти система додатково запитує магазин. Це пов’язано з тим, що під кожен магазин у Вашій системі можна пов’язати окрему електронну скриньку для надсилання листів.

Завантажити файли завантажити всі файли прикріплені до вибраних замовлень одним натисканням

Сповіщення

У системі реалізовано систему Push-повідомлень для користувача.

CRM може повідомляти:

  • Поступило нове замовлення
  • На вас призначено завдання
  • З’явилося прострочене завдання

Щоб увімкнути повідомлення, потрібно в налаштуваннях користувача поставити галочку Увімкнути Push повідомлення

Після цього вийти із CRM

І зайти наново. При наступному заході в лівому верхньому куті з’явиться спливаюче вікно, в якому потрібно натиснути кнопку “Дозволити”.

 

Готово! Тепер система буде повідомляти Вас про нові завдання та замовлення.

Робота з мобільних пристроїв

Замовлення можна обробляти як зі стаціонарного ПК, так і з планшета або мобільного телефону. Для зручності використання під час роботи з мобільних пристроїв є можливість перемикання між мобільною версією та версією для ПК

Android

IOS (працює тільки з Safari)

 

← Повернутись