З чого почати.

Ви познайомилися з можливостями AsterilCRM і готові автоматизувати свій бізнес. Для початку роботи в системі вам потрібно пройти реєстрацію

 

AsterilCRM – це хмарна CRM-система, її не потрібно встановлювати на свій сервер. Достатньо посилання для входу, яке ви отримаєте під час реєстрації. З його допомогою ви (та співробітники вашої компанії) зможете заходити до кабінету із будь-якого пристрою: ПК, мобільний телефон, планшет.

Для успішної реєстрації потрібно всього 2 кроки

Щоб розпочати, перейдіть на сторінку реєстрації:

Крок 1. Заповніть форму реєстрації

Перед вами три поля:

  • ваше ім’я та прізвище — введіть ім’я та прізвище тієї людини, яка буде головною в системі (зазвичай власник компанії, керівник). Саме їй будуть належати максимальні права доступу до CRM-системи.
  • e-mail — на цю електронну пошту ми надішлемо вам посилання для входу в акаунт та кабінет. А також логіни та паролі для доступу. 
  • номер телефону — за ним з Вами будуть зв’язуватися наші спеціалісти .

Крок 2. Вхід в акаунт та кабінет

Через декілька хвилин після успішної реєстрації вам буде створено акаунт та кабінет, а всі дані для входу ми надішлемо на вказаний e-mail.

Зверніть увагу! Якщо ви не знаходите листа у «Вхідних», будь ласка, перевірте розділ «Промоакції» та «Спам». 

Після реєстрації можна розпочинати налаштування системи. 

«Перші кроки після підключення до AsterilCRM»

Крок 1. Налаштуйте роботу з воронками

Для ведення продажів, угод по етапам, ви можете створювати будь-яку кількість воронок під ваші задачі, давати назви статусам, змінювати їх  – налаштування дуже гнучкі.

Якщо вам потрібно додавати товари чи послуги до угоди, внесіть їх до каталогу. Для зручної роботи з документами по угодам (договори, чеки та ін.), ви можете заздалегідь налаштувати шаблони 

Крок 2. Додайте джерела замовлень 

Крок 3. Під’єднайте телефонію, SMS, месенджери та соцмережі: Instagram, Viber, Telegram, та інше. 

В AsteriCRM є розділ «Месенджери», він дозволяє збирати та обробляти всю взаємодію з клієнтами в єдиному вікні. Ви можете підключити Instagram, Telegram бота, Viber бота, а також Email.  

Якщо ви працюєте з телефонією чи SMS розсилками, оберіть сервіс з списку доступних.

Крок 5. Під’єднайте додаткові сервіси 

  • Для того, щоб контролювати оплати від клієнтів та свої витрати — ви можете під’єднати платіжні сервіси прямо в Asteril CRM. Це дозволить працювати з платежами, отримувати виписки з банківських транзакцій. 
  • Якщо ви працюєте з пРРО для фіскалізації замовлень, ви можете підключити CheckBox.
  • Під’єднайте та налаштуйте служби доставки, якими ви користуєтесь, щоб: створювати ТТН, відслідковувати відправки, надсилати SMS зі статусом доставки клієнтам – в автоматичному режимі.

Крок 6. Додайте користувачів 

Тепер, коли ви з усім розібралися, ви можете додати користувачів, (посади) і надати їм відповідні доступи.