Інтеграція Asteril CRM та ANT-Logistics

У сучасному рітейлі простежується важлива тенденція – у клієнтоорієнтованих та великих інтернет-магазинів має бути власна кур’єрська доставка. Особливо високо споживачі оцінюють ту доставку, коли отримують товар у день замовлення чи наступного дня. Але, на жаль, багатьом компаніям важко задовольняти потреби своїх клієнтів у швидкій доставці. І це ознака того, що для успішного розвитку бізнесу потрібна допомога.
Щоб компанії-користувачі Asteril CRM відповідали світовим тенденціям максимально швидкої та чіткої доставки, ми розширили наші функціональні можливості шляхом інтеграції з ANT-Logistics.

ANT-Logistics – хмарна система керування транспортом для останньої милі доставок. Сервіс працює з 2013 року. За цей час він впроваджений для понад 800 клієнтів, близько 30% з них – це інтернет-магазини.

Які вигоди отримають наші користувачі при спільному використанні Asteril CRM та ANT-Logistics?
• По-перше, замовлення з Asteril CRM буквально в один клік будуть потрапляти до ANT-Logistics, де швидко формуються маршрути доставки товарів.
• Замовлення будуть доставлені чітко у вказаний клієнтом період без запізнень.
• Витрати на логістику значно зменшаться, оскільки водії їздитимуть по найбільш оптимальному маршруту.
• З’явиться можливість відстежувати та контролювати рух водіїв.
• Кур’єри зможуть користуватися мобільним додатком ANT-Logistics, який містить всю необхідну інформацію щодо клієнта та замовлення.
• Підвищиться лояльність клієнтів, оскільки вони знатимуть, де знаходиться їхня посилка і коли чекати на доставку. Чим більше інформації доступно клієнту, тим більше він довіряє бренду.
• Ну і звичайно, ви зможете не тільки переглянути аналітичні дані щодо фінансів та товарів в Asteril CRM, але й зробити план-факт аналіз, маршрутний лист та багато інших інтерактивних звітів у ANT-Logistics.
Співпраця Asteril CRM та ANT-Logistics, ми сподіваємося, надасть бізнесам більше можливостей виконати чітку та швидку доставку з інтернет-магазинів. Автоматизуйте процеси, відстежуйте ефективність роботи, плануйте маршрути, керуйте замовленнями та документами. Ваш бізнес може вийти на новий рівень разом з Asteril CRM та ANT-Logistics.