Мікросервіси

← На головну

 

Архітектура AsterilCRM дозволяє розробляти на замовлення додаткові міні-сервіси для зручності та автоматизації наших клієнтів.

Декілька прикладів мікросервісів:

Завантаження габаритів для ТТН Нової Пошти

За окремим посиланням завантажується Excel-файл, в якому вказані габарити кожного товару. Якщо товар займає 5 місць і кожен має свої габарити, це можна вказати окремими рядками. Після завантаження даного файлу під час створення ТТН Нової Пошти на габаритний товар система сама підставляє всі параметри місць і після створення ТТН можна відразу роздруковувати готові наклейки на кожне місце

Оновлення цін на закупівлю товару 

За окремим посиланням завантажується Excel-файл в якому вказані всі закупівельні ціни товарів. За рахунок цього можна без проблем враховувати рентабельність продажу товарів без повноцінного складу.

Оновлення цін на закупівлю товару в замовленнях 

Якщо у Вас є відстрочка платежу у постачальника і Ви розплачуєтеся з ним один раз на місяць, завдяки цьому сервісу можна швидко та зручно проставити всі закупівельні ціни всім товарам в одній зручній таблиці.

Завантаження залишків на складі та постачальників

За окремим посиланням завантажується Excel-файл, в якому вказані актуальні залишки на складі або у постачальників. У файлі можна вказувати залишки відразу за кількома складами та постачальниками, цей функціонал працює лише з простим складом. (Докладніше про простий склад)

Генератор YML

Для тих, у кого немає каталогу товарів у форматі YML, даний сервіс дозволяє конвертувати файл Excel з товарами в YML для подальшого завантаження в AsterilCRM.

Завантаження клієнтів

Завантажуйте клієнтів із файлу Excel у AsterilCRM

 

 

← Повернутись