Маркетплейси

← На головну

Rozetka.ua
Prom.ua
Хорошоп
Епіцентр
Zakupka.com
Allo.ua
Hubber
Skidka.ua
Allbiz
shafa.ua

Інтеграція з Rozetka.ua

Можливості інтеграції 

✅  Замовлення з Rozetka автоматично потрапляють до AsterilCRM кожні 2 хвилини
✅  Підключення кількох магазинів Rozetka
✅  Каталог товарів Rozetka завантажується та оновлюється в CRM
✅  Синхронізація статусів замовлення AsterilCRM → Rozetka і у зворотньому напрямку
✅  Якщо у CRM створена ТТН вона автоматично буде передаватися до замовлення на Rozetka
✅  Завантаження неоплачених замовлень із затримкою. Якщо у Вас є онлайн-оплата можна зробити так, щоб якщо вона не встигла надійти в момент створення замовлення, система завантажить це замовлення через 5 хвилин вже оплаченим, якщо за цей час надійде оплата
✅  Робота з фулфілмент-замовленнями

Маркетплейси з кожним роком стають все більш популярними, а найуспішніші продавці на Rozetka.ua отримують по 300-400 замовлень на добу. Саме з цієї причини ми реалізували двосторонню інтеграцію із найпопулярнішою на даний момент платформою електронної комерції. Тепер вам не потрібно сидіти паралельно до 10 кабінетів. Приймайте та обробляйте замовлення з одного вікна. Asteril CRM сама забере замовлення з кабінету Розетки, передасть номер ТТН назад, оновлюватиме статуси замовлення і після успішної доставки закриє його. При необхідності CRM також надішле повідомлення до месенджера Telegram про надходження нового замовлення з маркетплейсу.

Для того щоб налаштувати інтеграцію Вам необхідно:

1. Зайти до Адміністрування та вибрати Інтеграції →  Rozetka

2. Змінити значення пункту «Rozetka в системі» з Вимкнено на Увімкнено.

3. При необхідності Ви можете задати “Статус у CRM Asteril при скасуванні замовлення клієнтом”для того, щоб була можливість відстежувати вже відмінені клієнтом замовлення до початку обробки

4. Після цього можна проставити відповідність статусів Asteril CRM → ROZETKA

Приклад: якщо ви встановите замовлення в CRM статус Підтверджено, то в кабінеті розетки даному замовленню буде надано статус Обробляється менеджером.

     5. В особистому кабінеті Rozetka, коли Ви ставили замовлення статус «Передано в службу доставки», необхідно було вставити номер ТТН Нової Пошти. Для того, щоб CRM передавала номер ТТН назад до кабінету Rozetka, потрібно зробити аналогічно, навпроти статусу Rozetka «Передано в службу доставки» поставити галочку «передавати ТТН» і зберегти налаштування.

     6. Заходимо в Адміністрування → Реєстри → Магазини і вибираємо Магазин до якого необхідно додати завантаження замовлень з Rozetka або створюємо новий.

Для того, щоб створити новий магазин, потрібно натиснути на кнопку створити в правому верхньому кутку екрана

При створенні магазину необхідно вказати:

Назва — назва магазину.
Системна назва —  встановлюється системою
URL — посилання на магазин
Після створення магазину до нього можна зайти та вказати інші параметри.

   7. Змінюємо пункт «Обробляти замовлення з Rozetka» з «Ні» на «Так».

 

>Вказуємо логін та пароль Rozetka Marketplace, які Вам надала Розетка. Вибираємо необхідне Тип замовлення, за замовчуванням це «Фіз. обличчя”. Встановлюємо яке замовлення має відображатися джерело. Якщо у випадному списку, немає джерела замовлення Rozetka його можна додати в Адміністрування → Реєстри → Джерела замовлення.

Натискаємо кнопку Зберегти та оновлюємо сторінку.

Після цього система підвантажить типи доставки та оплати з вашого кабінету Rozetka.

 

 

ВВибираємо відповідність доставок, налаштованих в Розетці, доставок в Asteril CRM. Якщо певна доставка є на Rozetka, але її немає в Asteril CRM, необхідно зайти в Адміністрування → Реєстри → Доставка і додати цей тип,після цього він з’явиться у випадаючому списку «Спосіб доставки CRM Asteril».

8. У налаштуваннях магазину піднімаємося вище до розділу Джерело каталогу товарів – вибираємо зі списку пункт Rozetka. Натискаємо «Оновити каталог магазину» та протягом 15 хв каталог завантажиться. Надалі він автоматично оновлюватиметься 1 раз на день о 4 ранку.

Натискаємо зберегти. Готово. Тепер при надходженні замовлення він відобразиться у Вашій Asteril CRM.

Якщо дані користувача, який оформив замовлення, та одержувача не збігаються система копіює дані одержувача в полі “Коментар відповідального” цього замовлення.

Якщо ви хочете, щоб при надходженні замовлення вам надходило повідомлення в месенджер Telegram, необхідно налаштувати відповідний тригер. За подробицями звертайтеся до нашої технічної підтримки.

Документація підключення сайту на Prom.ua до Asteril CRM

Можливості інтеграції 

✅  Замовлення з Prom автоматично потрапляють до AsterilCRM кожні 2 хвилини
✅  Підключення кількох магазинів Prom
✅  Каталог товарів Prom завантажується та оновлюється в CRM
✅  При надходженні нового замовлення система автоматично може змінити статус замовлення на Prom c “Новий” на “Прийнято”
✅  Аналогічно з особистим кабінетом є кнопка відповісти у Viber
✅  Таблиця відповідності статусів. Ви можете проставити відповідність, залежно від того, який статус замовлення встановлюється в CRM, такий передати в PROM
✅  Якщо у CRM створена ТТН вона автоматично буде передаватися до замовлення на Prom
✅  У UTM-мітки записується якщо замовлення надійшло з ProSale.
✅  Система дозволяє зробити тригер, який автоматично скасовуватиме замовлення, що зависли
✅  Можливість оновлення наявності в залежності від залишків у CRM
✅  Завантаження неоплачених замовлень із затримкою. Якщо у Вас є онлайн-оплата можна зробити так, щоб якщо вона не встигла надійти в момент створення замовлення, система завантажить це замовлення через 5 хвилин вже оплаченим, якщо за цей час надійде оплата
✅  Відображення роялті CPA замовлень з Prom.ua, а також, за необхідності, створення для них окремих витрат в автоматичному режимі
✅  Можливість змінювати співставлення товару по зовнішьому айді
✅  Для налаштування передачі замовлень з Prom до Asteril CRM та синхронізацію статусів Asteril CRM → Prom
✅ Передача параметра “Не телефонувати”

 

1. Заходимо до Адміністрування → Інтеграції→ Prom.ua

 

2. Змінюємо значення пункту «Prom.ua в системі» з «Відключено» на «Включено»

  1. Після активації інтеграції Prom.ua в Asteril CRM потрібно вказати типи доставки та оплат які Ви використовуєте на Prom

  2. Дане налаштування робиться для того, щоб мати можливість зіставити типи оплат і доставок між Prom.ua та AsterilCRM, вкажіть всі варіанти для всіх ваших магазинів.
Важливо! Рекомендуємо видалити всі варіанти типів доставок та оплат, та скопіювати їх назви з налаштувань Вашого магазину на Prom.ua
5. Відкладене завантаження замовлень з Prom.ua згідно типу оплати

   Замовлення з типами оплати Wayforpay, LiqPay, Пром-оплата і т.д. створюються в Prom.ua без підтвердження оплати, а потім протягом декількох хвилин змінюють свій статус на Оплачено, якщо оплата пройшла успішно.
   За допомогою цих налаштувань можна встановити моніторинг нових замовлень із зазначеними типами оплат і вони додадуться в CRM або коли по них пройде оплата, або після закінчення зазначеного часу.

В поле “Отсрочка, минут” – вказуємо термін у цифровому форматі.В поле “Типы оплаты ” – вказуємо типи оплат з Prom
6. 
Для запуску синхронізації статусів Asteril CRM → Prom потрібно налаштувати зіставлення статусів, заходимо Адміністрування Інтеграції Prom.ua

   У першій колонці вже вказані всі статуси, які Ви використовуєте у Asteril CRM. За потреби їх можна додати або вимкнути докладніше. 
У другій колонці Ви вказуєте статус який має бути поставлений на Prom в залежності від статусу в Asteril CRM.
Третя, колонка необхідна для того, щоб статусам скасування Asteril CRM додавати причину для Prom.ua.

Приклад!  Для статусу “Не вдалося зв’язатися з покупцем” в Asteril CRM ставимо відповідний статус для Prom “Замовлення скасовано” та причину скасування “Не вдалося додзвонитися”

    Четверта колонка, передавати ТТН — функція дозволяє задати статус, при якому система передасть у кабінет Prom номер транспортної накладної, створеної на замовлення в AsterilCRM.

7. Заходимо до Адміністрування Реєстри Магазини та обираємо магазин, до якого необхідно додати завантаження замовлень з Prom.ua або створюємо новий.

Щоб створити новий магазин, потрібно натиснути на кнопку “Создать” в правому верхньому кутку екранаПід час створення магазину необхідно вказати:
   Назва – назва магазину.
   Та активувати поле “Включен
   Інші поля можна залишити не заповненими
Після створення магазину до нього потрібно зайти та вказати інші параметри.

   Джерело каталогу товарів – для Prom обираємо пункт завантажувати YML і вказуємо “URL адресу YML файлу” той самий, що і в особистому кабінеті Prom.
   Докладніше: https://support.prom.ua/documents/811 натискаємо “Обновить каталог магазина“.

Примітка! Каталог завантажиться протягом 15 хвилин, а картинки поступово завантажуватимуться наступні 2 години.

Зберігаємо зміни. Після цього заходимо в особистий кабінет Prom.ua та у правому верхньому кутку натискаємо на кнопку Експорт.

Ключ API –  його потрібно сформувати в особистому кабінеті Prom зайшовши в Налаштування  → Управління API-токенами, а також надати токену доступи як на фото нижче
Докладніше: https://support.prom.ua/hc/uk/articles/360020350478-Управління-API-токенами-в-кабінеті-компанії
8. Змінюємо пункт «Обробляти замовлення з Prom.ua з «Нет» на «Да».У поле «Ключ API» вставляємо ключ, який ми згенерували в особистому кабінеті Prom.ua

9. Вибираємо “Тип заказа” , за замовчуванням “Физ. лицо”.А також обираємо “Источник заказа” , за замовчуванням “Через корзину интернет-магазина”.

Примітка!  Якщо у випадаючому списку, немає джерела замовлення Prom.ua його можна додати до Адміністрації Реєстру Джерела замовлення.
 

А також робимо зіставлення типів доставки та оплати Prom.ua — Asteril CRM
Зберігаємо зміни.

Вітаємо тепер замовлення з Prom автоматично надходитимуть до Asteril CRM.

Інтеграція з Хорошоп

Можливості інтеграції 

✅  Замовлення з Хорошоп автоматично потрапляють до AsterilCRM
✅  Підключення кількох магазинів Хорошоп
✅  Каталог товарів Хорошоп завантажується та оновлюється в CRM
✅ Синхронізація статусів замовлення AsterilCRM → Хорошоп
✅  Якщо у CRM створена ТТН вона автоматично буде передаватися до замовлення на Хорошоп
✅  Передача UTM-міток
✅  Завантаження неоплачених замовлень із затримкою. Якщо у Вас є онлайн-оплата можна зробити так, щоб якщо вона не встигла надійти в момент створення замовлення, система завантажить це замовлення через 5 хвилин вже оплаченим, якщо за цей час надійде оплата
✅  Можливість змінювати співставлення товару по зовнішьому айді
✅ Передача параметра “Не телефонувати”
✅ Передача знижок і дисконтних купонів

 

Важливо: Щоб інтеграція CRM — Хорошоп робота потрібна щоб у вас тарифному плані Хорошоп був доступ до API

Якщо Ви користуєтеся сервісом Хорошоп і хочете, щоб замовлення автоматично завантажувалися в Asteril CRM потрібно:

Зайти в Адміністрування → Інтеграції → Хорошоп і для пункту “Хорошоп у системі” вибрати значення “Увімкнено”

Використовувати артикул для відображення  — вибираємо який має відображатися артикул у каталозі товарів внутрішній або зовнішній
Відкладена перевірка статусу оплати — якщо у вас є на сайті способи оплати, які можуть стати оплаченими через якийсь час (Wayforpay, Easypay тощо). д) відзначаємо їх галочками з випадного списку, тепер оплати зможуть оновлюватися і після створення замовлення
СПІВСТАВАННЯ СТАТУСІВ CRM ASTERIL ХОРОШОП зазначаємо, в які моменти статус замовлення з CRM потрібно передати в Хорошоп, щоб клієнт в особистому кабінеті міг побачити актуальний статус замовлення.

Перейти в Розділ Реєстри → Магазини, створити окремий магазин або зайти до вже існуючого
У полі URL вказати посилання на даний інтернет-магазин (Наприклад: https:/ /shop.ua)
“Джерело каталогу товарів”  – вибираємо Хорошоп. 

   6. У наступному блоці необхідно ввести інші дані:
– Обробляти замовлення з Хорошоп
– Логін Хорошоп
– Пароль Хорошоп
– Тип замовлення (за замовчуванням фіз. особа, але Ви можете додати інший)
– Джерело замовлення – виберіть відповідний з випадного списку
Натисніть на кнопку “Прив’язати магазин до Хорошопу

Оновіть сторінку

Якщо Ви ввели дані правильно нижче сторінки налаштувань повинна з’явиться таблиця з усіма можливими варіантами доставки та оплати включеними в Хорошоп. Вам потрібно лише вибрати відповідні типи доставки та оплати в Asteril CRM. Якщо таких типів немає, їх можна додати в розділі Адміністрування Реєстри 

Натисніть кнопку Оновити каталог магазину. Товари завантажаться протягом 15 хвилин

Готово!

Важливо: Хорошоп поле ПІБ передає одним полем і в AsterilCRM все копіюється в полі “Ім’я”. Можна так і залишити, при створенні ТТН Нова пошта система не видасть помилки, але якщо ви надалі хочете використовувати окрему змінну ім’я клієнта для розсилок або є багато відправок Укрпоштою, ви можете розділяти ПІБ вручну або налаштувати для цього тригер

Інтеграція з маркетплейсом Епіцентр

Інструкція для налаштування Епіцентр за посиланням

Інтеграція з Zakupka.com

Для підключення магазину на сервісі zakupka.com необхідно

Зайти в особистий кабінет zakupka.com та перейти до розділу “Товари та послуги” та вибрати пункт “Експорт товарів у форматі YML”

На сторінці, що відкрилася, потрібно скопіювати посилання “Експорт доступний за посиланням”

Після цього в цьому меню вибираємо пункт “Синхронізація з 1С”, переходимо в блок “Налаштування експорту замовлень”. Вибираємо завантажувати замовлення тільки в статусі Новий і за 7 днів після цього також копіюємо посилання “Файл замовлень” як на зображенні

Заходимо до Адміністрування → Інтеграції → zakupka.com

Полю “Zakupka.com у системі” ставимо значення “Увімкнено” і натискаємо “Зберегти”.

Створити новий магазин  (Детальніше: магазини)

Заходимо в налаштування створеного магазину і в полі “Джерело каталогу товарів” вибираємо значення “Завантажувати YML“. У поле “URL адреса YML файлу”, що з’явилося, копіюємо раніше збережене посилання з каталогом товарів zakupka.com і натискаємо на кнопку оновити каталог. Протягом 15 хвилин товари мають зайти до системи.

Після цього переходимо до блоку “Обробляти замовлення з Zakúpka.com” та у випадаючому списку
вибираємо “Так”.
“Посилання на CML-файл із замовленнями для 1С” копіюємо друге посилання з особистого кабінету zakupka “Файл замовлень”

Зберігаємо зміни. Готово!

На даний момент можлива тільки одностороння інтеграція, статус замовлення в особистому кабінеті zakupka треба змінювати вручну

Зверніть увагу, замовлення з zakupka.com синхронізуються тільки зі статусом «НОВИЙ».

Allo.ua

Для підключення маркетплейсу allo.ua напишіть у технічну підтримку office@asteril.com

Hubber

Для інтеграції з Hubber вам потрібно 

  1. Зайти до Адміністрування → Інтеграції → Hubber 
  2. Міняємо в пункті “Hubber в системі” з “Відключено” на “Включено”
  3.  Заходимо в Адміністрування → Реєстри → Магазини і вибираємо Магазин, до якого необхідно додати завантаження замовлень з Hubber або створюємо новий.
  4. У пункті Джерело каталогу товарів встановлюємо варіант Hubber. Далі натискаємо оновити каталог. Натискаємо “Оновити каталог магазину” і протягом 15 хвилин завантажиться сам каталог, а картинки додадуться протягом 2х годин.
  5. Далі йдемо до блоку “Process orders with Hubberr” і змінюємо з пункту “Ні” на “Так”. І вказуємо наступні дані “Логін Hubber”, “Пароль Hubber”, “Тип замовлення”, “Джерело замовлення”

Після чого натискаємо на Зберегти.

Skidka.ua

Для підключення маркетплейсу Skidka.ua напишіть у технічну підтримку office@asteril.com

Allbiz

Для підключення маркетплейсу Allbiz напишіть на технічну підтримку office@asteril.com

Shafa

Для підключення маркетплейсу Shafa напишіть у технічну підтримку office@asteril.com

← Повернутись