Умови надання послуг

  1. Загальні положення

1.1. Справжня оферта, є офіційною пропозицією ФОП Лоза Дмитро Олександрович, що діє на підставі Виписки далі по тексту – «Продавець», укласти Договір надання послуг дистанційним способом, тобто через Інтернет-магазин, далі по тексту – «Договір».

 

1.2. Умови користування послугами та матеріалами сайту: користувачем сайту може бути будь-яка особа, яка має повну дієздатність та досягла 18-річного віку.

 

  1. Поняття та визначення

2.1. У цій оферті, якщо контекст не вимагає іншого, наведені нижче терміни мають таке значення:

«Послуга» – це доступ відповідно до обраного Замовником тарифу до програмного забезпечення для організацій, призначене для автоматизації взаємодії із замовниками (клієнтами) під назвою Asteril CRM.

«CRM-система» – розділ сайту Продавця Asteril CRM, логін і пароль якого надається Замовнику після формування замовлення по посиланню https://назва_організації.asteril.com.

«Публічна оферта» – пропозиція Продавця (викладена на Інтернет – Сайті та/або за посиланням), адресований необмеженому колу фізичних осіб та/або юридичних осіб відповідно до законодавства України, укласти цей Договір на певних умовах.

«Інтернет-Сайт Продавця» та/або «сторінка сайту»  – веб-сторінка в мережі Інтернет за адресою: https://asteril.com, яка є офіційним джерелом інформування Замовника про Продавця, а також Послуги і послуги, які їм надаються.

«Інтернет-магазин» – відповідно до Закону України «про електронну комерцію», засіб для подання або реалізації Послуги, роботи або послуги шляхом здійснення електронної угоди. Згідно даного Договору основними засобами для подання або реалізації Послуги виступають Інтернет сайт, також Продавець може використовувати інші програми у відкритому доступі для надання послуг.

«Продавець»  – особа, яка реалізує послуги, представлені на Інтернет-сайті та є власником авторських прав на програму ” Asteril CRM”, а також власником торгової марки ” Asteril CRM”.

«Замовник» – фізична та/або юридична особа, що уклала з Продавцем Договір на умовах, викладених нижче.

«Замовлення» – вибір окремих позицій з переліку Послуг, зазначених Замовником при розміщенні замовлення.

  1. Предмет Договору

3.1. Замовник доручає, а Продавець зобов’язується надавати доступ до CRM-системи відповідно до обраного Замовником тарифу, в порядку та на умовах, визначених цим Договором.

Перелік тарифів і їх вартість опубліковані на веб-сайті Виконавця.

Цей Договір регулює надання послуг використовуючи Інтернет-магазині, в тому числі:

– добровільний вибір Замовником послуг в Інтернет-магазині;

– самостійне оформлення Замовником замовлення в Інтернет-магазині;

– оплата Замовником замовлення, оформленого в Інтернет-магазині;

– обробка і передача замовлення Замовникові у користування на умовах цього Договору.

3.2. Цей Договір укладається на умовах договору приєднання (ст. 634 Цивільного кодексу України) та вважається укладеним з моменту прийняття публічної оферти.

Приймаючи публічну оферту на укладення такого Договору, Замовник підтверджує, що він повністю приймає його умови.

3.3. Повну інформація про послуги можна знайти на інтернет сторінці.

3.4. Здійснюючи Замовлення, Замовник гарантує, що повністю ознайомився з текстом цього Договору та приймає його умови.

3.5. Здійснюючи Замовлення, Замовник підтверджує свою дієздатність, а також правомочність на здійснення Замовлення (у разі, якщо діє від імені юридичної особи/індивідуального підприємця).

3.6. Замовник приймає (акцептує) оферту шляхом: здійснення конклюдентних дій – оплати вибраної Послуги на умовах, зазначених у цьому Договорі.

3.7. Ціна Послуги вказується в Інтернет-магазині Продавця шляхом розміщення інформації на сторінці.

  1. Порядок оформлення та оплати замовлення

4.1. Замовник має право оформити замовлення на будь-який послугу, представлену на Сайті Інтернет-магазину, шляхом натискання віконечка «Замовити».

Далі відкривається сторінка на якій потрібно вказати «Ім’я», «Email» та «Телефон».

4.2. На вказану електрону адресу Продавець направляє Замовнику рахунок на оплату та дані для входу в систему (нік та пароль). Паралельно оплату можна здійснити на банківські реквізити, які вказані в CRM-системі.

 

4.3. Замовник оплачує рахунок шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок Продавця. У разі повної або часткової несплати в зазначений термін, Продавець має право призупинити надання Послуг до отримання повної оплати послуг.

4.4. Контактною адресою (e-mail) є адреса, вказана Замовником при формуванні замовлення на сайті Продавця. Замовник самостійно несе відповідальність за правильність надання e-mail адреси та її працездатність. Для зміни контактної адреси треба відправити заявку на office@asteril.com.

4.5. Оплата послуг здійснюється в національній валюті України у вигляді передоплати на період, обраний Замовником при проходженні процедури замовлення на сайті Продавця чи вказаний у рахунку надісланому на e-mail або інвойсу WayForPay.  Мінімальний період замовлення становить 1 (один) місяць. Про необхідності зміни періоду оплати Замовник повідомляє Продавця за допомогою електронної пошти.

4.6. Після проведення оплати, Замовнику надається перших 7 днів безкоштовного доступу до CRM- системи, на 8 день починається платний період використання CRM-системи.

4.7. Замовник протягом 5-ти календарних днів від дня отримання Акту прийому-передачі послуг (виконаних робіт),  зобов’язаний направити Виконавцю підписаний акт або мотивовану письмову відмову від його підписання.

4.8. Претензії Замовника по виконаним роботам оформлюються у письмовому вигляді чи на контактну електронну адресу.

  1. Права та обов’язки сторін:

5.1 Сторони несуть відповідальність за невиконання або неналежне виконання умов цього договору в порядку, передбаченому цим договором та чинним законодавством України.

5.2 Послугу надається Замовнику для особистого використання, використання Послуги для інших цілей без згоди правовласників не допускається.

5.3 Права та обов’язки Продавця:

5.3.1. Продавець має право:

– в односторонньому порядку припинити надання послуг за цим договором у разі порушення Замовником умов цього договору .

– в будь-який час в односторонньому порядку змінювати умови цієї Угоди. Такі зміни вступають в силу після закінчення 3 (трьох) днів з моменту розміщення нової версії Договору на Інтернет-сайті та/або посиланні. При незгоді Замовника з внесеними змінами він зобов’язаний відмовитися від доступу до Інтернет магазину, припинити використання матеріалів і сервісів Інтернет магазину.

– надавати послуги доступу до CRM-системи відповідно до умов обраного Замовником тарифу Послуги.

– на запит Замовника надавати технічні консультації в обсязі, необхідному для коректних взаємодій при виконанні умов цього Договору.

– у разі порушення умов цього Договору попередити Замовника по електронній пошті про виявлені порушення.

5.3.2. Продавець не несе відповідальності:

– за зміст і правдивість інформації, наданої Замовником при оформленні замовлення;

– за затримку і перебої в наданні Послуг (обробки замовлення та доставки Послуги), які відбуваються з причин, що знаходяться поза сферою його контролю;

– за протиправні незаконні дії, здійснені Замовником за допомогою даного доступу до мережі Інтернет;

– за передачу Замовником своїх мережевих ідентифікаторів – IP, MAC-адреси, логіна і пароля третім особам;

5.4 Права і обов’язки Замовника:

– Замовник, використовуючи наданий йому доступ до мережі Інтернет, самостійно несе відповідальність за шкоду, заподіяну його діями (особисто, навіть якщо під його логіном знаходилося іншу особу) особам або їх майну, юридичним особам, державі чи моральним принципам моральності.

– Замовник погоджується не робити дій, які можуть розглядатися як порушення українського законодавства або норм міжнародного права, в тому числі в сфері інтелектуальної власності, авторських і / або суміжних правах, а також будь-яких дій, які призводять або можуть призвести до порушення нормальної роботи Інтернет- магазину і сервісів Інтернет-магазину та Послуги.

– Замовник попереджений про те, що Продавець не несе відповідальності за відвідування і використання ним зовнішніх ресурсів, посилання на які можуть міститися на сайті.

– Замовник згоден з тим, що Продавець не несе відповідальності і не має прямих або непрямих зобов’язань перед Замовником у зв’язку з будь-якими можливими або що виникли втратами або збитками, пов’язаними з будь-яким вмістом інтернет-сайту, реєстрацією авторських прав і відомостями про таку реєстрацію, послугами, доступними на або отриманими через зовнішні сайти або ресурси або інші контакти Користувача, в які він вступив, використовуючи розміщену на Сайті інформацію або посилання на зовнішні ресурси.

– Замовник приймає положення про те, що всі матеріали і сервіси Інтернет магазину або будь-яка їх частина можуть супроводжуватися рекламою. Замовник згоден з тим, що Продавець не несе будь-якої відповідальності і не має будь-яких зобов’язань у зв’язку з такою рекламою.

5.4.1. Замовник зобов’язаний:

– протягом 5-ти днів від дня отримання Акту прийому-передачі послуг (виконаних робіт направити Продавцю підписаний акт або мотивовану письмову відмову від його підписання.

– своєчасно оплатити та отримати замовлення на умовах цього договору.

– споживати послуги особисто, не передавати доступ до Послуги будь-яким третім особам, не копіювати та іншим чином не відтворювати матеріали.

– виконувати вимоги, викладені в Договорі.

– виконувати вказівки спеціалістів Продавця щодо користування Послугами та мережею Інтернет.

– своєчасно оплачувати Послуги.

– самостійно стежити за дотриманням норм етикету мережі Інтернет.

– не вживати ніяких заходів, навмисно або ненавмисно, які можуть привести до порушення функціонування програмного забезпечення та / або системи в цілому.

– дотримуватися вимог чинного законодавства України та міжнародного законодавства, в тому числі не розміщувати в системі та на сайті протизаконні матеріали (порнографія, пропаганда міжнаціональної, міжрасової, міжетнічної ворожнечі, тероризму, наркотиків і т.д.), не порушувати авторські права, суміжні та інші права третіх осіб.

5.4.2. Замовник має право:

– оформити замовлення в Інтернет-магазині;

– оформити електронний договір;

– вимагати від Продавця виконання умов цього Договору.

5.5. Всі права на матеріали розміщені в особистому кабінеті CRM належать Замовнику.

5.6 Замовник має право передати права адміністратора свого облікового запису третій особі (фізичній або юридичній). Основою передачі прав є заява, що відправляється на поштову адресу Виконавця.

5.7. Сторони домовились, що не несуть відповідальності за непрямі збитки, недоотриманий прибуток та втрачену вигоду.

5.8. Виконавець має право Повністю або частково призупинити надання Послуг в наступних випадках:

– в разі недотримання Замовником умов цього Договору;

– якщо Виконавець вважає дії, вчинені Замовником через Послуги, що надаються Замовнику за цим Договором, такими, що завдають шкоди Виконавцю, іншим замовникам, або нормальному функціонуванню мережі.

– в разі, якщо Замовника було викрито в застосуванні несанкціонованого розсилання (спаму) в будь-якій формі;

– при отриманні відповідних рекомендацій або вимог від співробітників виконавчих органів влади України в разі виявлення порушення норм законодавства України або міжнародного законодавства.

5.9 У разі настання обставин непереборної сили, сторони звільняються від виконання умов цього договору. Під обставинами непереборної сили для цілей цього договору розуміються події, що мають надзвичайний, непередбачений характер, які виключають або об’єктивно заважають виконанню цього договору, настання яких Сторони не могли передбачити і запобігти розумними способами.

5.10. Сторони прикладають максимум зусиль для вирішення будь-яких розбіжностей виключно шляхом переговорів.

  1. Конфіденційність

6.1. Протягом дії цього Договору і після його припинення протягом 3 (трьох) років з будь-яких причин жодна Сторона не може без попереднього письмового узгодження з іншою Стороною розголошувати третім особам та/або публікувати, та/або сприяти опублікуванню будь-якої інформації, яка була б надана однією із Сторін за цим Договором або стала відома одній зі Сторін у зв’язку з виконанням  зобов’язань за цим Договором.

6.2. За цим Договором поняття «конфіденційна інформація» включає в себе всі документи та інформація яку Замовник додав у CRM-системи, пов’язані з виконанням цього Договору.

Умова щодо конфіденційності цього Договору не поширюється на випадки надання інформації органам влади, контролюючим, правоохоронним органам у порядку, передбаченому чинним законодавством.

6.3. Не вважати конфіденційною інформацію, яка на момент її передачі Стороні є загальновідомою внаслідок причин, не пов’язаних з цим Договором.

  1. Інші умови

7.1 Інтернет-магазин залишає за собою право в односторонньому порядку вносити зміни до цього договору за умови попередньої публікації його на сайті  Інтернет-магазину, який створений для організації дистанційного способу продажу Послуг і послуг через Інтернет.

 

7.2 Замовник несе відповідальність за достовірність інформації, зазначеної при оформленні замовлення. При цьому, при здійсненні акцепту (оформленні замовлення і подальшої оплати Послуги) Замовник надає Продавцю свою беззастережну згоду на збір, обробку, зберігання, використання своїх персональних даних, в розумінні ЗУ «Про захист персональних даних».

7.3 Фактичною датою електронного угоди між сторонами є дата прийняття умов, відповідно до ст. 11 Закону України «Про електронну комерцію»

7.4 Ніщо в Договорі не може розумітися як встановлення між Замовником і Продавцем агентських відносин, відносин товариства, відносин по спільній діяльності, відносин особистого найму, або якихось інших відносин, прямо не передбачених Договором.

7.5 Визнання судом будь-якого положення Договору недійсним або не підлягає примусовому виконанню не тягне недійсності інших положень Договору.

7.6 Бездіяльність з боку Продавця у разі порушення будь-ким з користувачів положень Договору не позбавляє Продавця права зробити пізніше відповідні дії на захист своїх інтересів і захист авторських прав на які охороняються відповідно до законодавства матеріали інтернет магазину.

7.7 Справжня Публічна оферта вступає в силу з моменту її розміщення та діє до моменту її відкликання Продавцем.

  1. ПРАВА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ

8.1 Усі права на Інтернет магазин та СRM-систему належать Продавцеві.

8.2 Продавець надає Замовнику обмежену, невиключну, відкличну і без права субліцензування ліцензію на доступ до Послуги, тобто тільки для особистого використання.

8.3 Продавець  не передає Замовнику будь-яких прав інтелектуальної власності на Послугу та не надає дозволу на їх використання в цілях інших, ніж визначені Договором.

  1. Відповідальність

9.1. Сукупна відповідальність Продавця за будь-яким позовом або претензією обмежується вартістю замовленої послуги неналежної якості, або наданої із порушенням строків.

9.2. Продавець не несе відповідальність за:

  • неможливість надання послуг з причин незалежних від нас, включаючи форс-мажор, порушення роботи ліній зв’язку, несправність обладнання та програмного забезпечення, що не належить нам;
  • за повні або часткові переривання надання послуг, пов’язані із заміною обладнання, програмного забезпечення або проведення інших робіт, викликаних необхідністю підтримки працездатності та розвитку технічних засобів (за умови попереднього сповіщення користувача);
  • порушення безпеки обладнання та програмного забезпечення, що використовується вами для отримання послуг;
  • втрату конфіденційної інформації або її частини, якщо в цьому немає вини Продавця;
  • будь-які збитки третіх осіб.

9.3. У разі порушення строків надання послуг відповідальність Продавця обмежується виключно продовженням термінів надання послуг або наданням послуг у нові терміни до виконання зобов’язань Продавця.

9.4. Якщо Замовник порушує вимоги даного Договору, то Замовник зобов’язується відшкодувати Продавцю усі збитки, які були зазнані у зв’язку із задоволенням претензій третіх осіб (чиї права ви порушили). Продавець залишає за собою право пред’являти претензії за втрати та інші вимоги, в порядку регресу.

  1. Припинення користування послугами

Продавець може у будь-який час анулювати укладену з Замовником угоду (договір) якщо:

– Замовник порушив будь-яке положення Договору (або вчинили дії, що явно свідчать про небажання Замовника чи нездатність дотримуватися Договору), або

– Продавець змушений зробити це за вимогами законодавства (наприклад, якщо надання Замовнику послуга є незаконною або перестає бути законною), або

– надання послуг стає нерентабельним з погляду Продавця.

  1. Згода на обробку персональних даних Замовника

11.1. Оформляючи Замовлення на Сайті, Замовник підтверджує свою згоду на обробку Продавцем персональних даних (далі за текстом ПД).

11.2. Замовник, оформлюючи Замовлення на Сайті, підтверджує, що надає ПД Слухача за його згодою. Продавець не несе відповідальності, у разі незаконної передачі Замовником ПД третьої особи.

11.3. Перелік ПД Покупця, на обробку яких надається згода:

– Прізвище ім’я по батькові та/або Нікнейм;
– Телефон;
– Адреса електронної пошти
– банківські реквізити.

11.4 Згода Замовника на обробку персональних даних надається без обмеження строку її дії.

11.5. Замовник, виключно за особистою заявою, має право відкликати (змінити) цю згоду на обробку ПД.

11.6. Продавець опрацьовує та забезпечує конфіденційність ПД відповідно до вимог Законодавства.

11.7. Продавець підтверджує, що ПД, які були зазначені Продавцем у момент оформлення Замовлення, будуть використані виключно для виконання цього Договору.

11.8. Замовник обізнаний та погоджується, що телефонні розмови з Продавцем можуть бути записані з метою контролю якості роботи Виконавця.

11.9. Продавець має право надсилати Покупцю рекламні матеріали та розсилки (зокрема матеріали партнерів).

11.10. Замовник має право відкликати свою згоду у вигляді складання відповідного письмового документа, який може бути направлений на адресу Виконавця поштою рекомендованим листом з повідомленням про вручення або вручений особисто під розпис представнику Виконавця. У разі отримання письмової заяви про відкликання цієї згоди на обробку персональних даних Продавець зобов’язаний припинити їхню обробку.

11.11. Внаслідок збою, технічних несправностей, дій третіх осіб, у тому числі (але не обмежуючись) вірусної чи хакерської атаки, дані Замовника (Слухача) можуть стати доступними третім особам. Замовник усвідомлює це та зобов’язується не пред’являти вимог до Виконавця про відшкодування збитків (збитків), що виникли у зв’язку з цим.

11.12. Замовник дає згоду на:

– зберігання персональних даних;
– використання персональних та статистичних даних Замовника для демонстрації рекламних оголошень;
– направлення Замовнику інформації про послуги, новини Виконавця та (або) партнерів Виконавця;
– транскордонну передачу персональних даних.

11.13. Продавець опрацьовує лише дані, необхідні для виконання цього Договору.

11.14. Зверніть увагу, що, користуючись сайтом або послугами, заповнюючи реєстраційні форми на сайті, ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та даєте згоду на збирання та обробку вашої персональної інформації на зазначених умовах. Якщо ви не погоджуєтесь з ними, припиніть використання сайту.

11.15. Ми обробляємо ваші персональні дані відповідно до Політики конфіденційності; ви завжди можете знайти актуальну версію Політики конфіденційності на нашому сайті. Її умови регламентують збір, обробку, використання та захист ваших персональних даних.

  1. Реквізити Продавця

ФОП Лоза Д.О.

Код ЄДРПОУ: 3240513617

Адреса: 04073, м. Київ, Пров. Куренівський 15 оф 301 . Тел./факс: 38073 170-43-13

Юридична адреса. М.Київ пров. Щоглівський 6

E-mail: office@asteril.com